· 

Als was!

CLUBBEZOEK 001 donderdagmiddag 5 juli 2018 – Eroxx Summer GangbangIk was best zenuwachtig, met name of ik wel een passende outfit had en of mannen mij überhaupt zouden willen doen. Gelukkig zag ik dat de dresscode hoe-bloter-hoe-beter was. Geen gedoe, lekker toegankelijk. Tijdens ons eerste biertje leerde we al snel dat alles overal mocht. Ik kwam echt in de mindset van “ik wil seks, seks, seks!”

Bij mijn eerste verkenning stonden zeven kerels de redlight-room in te gluren. Dat wilde ik ook wel zien. Ik ben niet zo groot dus ging ik er gewoon tussen staan. De kerels stonden allemaal aan hun pik te sjorren. In mijn naïviteit dacht ik daar verder niks van. Maar toen gebeurde het! Direct begonnen de rukkers me te betasten ... ik smolt (als was), liet alles varen en begon automatisch gewillig te kronkelen. Ik dacht “wat doe ik? Oké, nu moet het maar gebeuren!”

Ik had geen geduld en dirigeerde hun handen naar plekken waar ik ze normaliter niet hebben wil. Ik was eigenlijk nooit van plan te pijpen (want met met condoom vind ik niks en zonder leek me onveilig), maar voor m´n neus stond een kerel flink te sjorren. Ik weet niet wat me bezielde (te veel porno gekeken met m´n lief?), maar ik bukte automatisch voorover en begon er aan te trekken en te zuigen! En ... in no time werd ik langs achter gepaald! Afijn, binnen een halve minuut was ik gesmolten van kat-uit-de-boom-kijken naar geile nimf. Jezus, wat was ik geil! De rest is geschiedenis. Volgens mijn lief ben ik die middag in drie gangbangs ruim 40 keer gedaan.

Ik kom zeker weer naar Eroxx terug, waarschijnlijk in september (als Nina en Bart er weer zijn).


Commentaren: 8 (Discussie gesloten)
 • #1

  Johan (zaterdag, 16 maart 2019 07:19)

  Ik heb je mogen aanschouwen. Je was geweldig en ongelooflijk dat dit je eerste keer was inderdaad. Hoop je nog vaker te zien te eroxx of wie weet elders.

 • #2

  Wiske Alswas (zaterdag, 16 maart 2019 07:20)

  Ik kon het ook haast niet geloven. Het zette me aan tot deze blog. Met jullie feedback komt het beter binnen.

 • #3

  Tom (zaterdag, 16 maart 2019 07:21)

  Dag Wiske,
  wat ben je een heerlijke vlaamse vrouw ! Waren er nog meer zulke Vlaamse vrouwen als jij. Lekker spontaan en geen gereserveerdheid net als zovele belgen! Complimenten hoor dat je zo ervan geniet! x

 • #4

  Wiske Alswas (zaterdag, 16 maart 2019 07:23)

  Hoi Tom. Ik hou ook van Vlaamse meiskes, de Vlaamse taal en niet te vergeten het Vlaamse bier. Achels blond is favoriet. Alleen, zelf ben ik een Nederlandse. Met een Brabantse tong en een Kempische kutje.

 • #5

  Ed (woensdag, 10 april 2019 09:22)

  Als ik je blog lees heb ik zin om mij door jou eens lekker te laten pijpen,is een ontmoeting met u mogelijk ?
  Lieve kussen Ed

 • #6

  Wiske Alswas (woensdag, 10 april 2019 11:57)

  Hoi Ed. Natuurlijk kun je je door mij laten pijpen. Een ontmoeting is zeker mogelijk, maar alleen in de club. Kijk maar in mijn agenda, dan zie je waar ik rondsop.

  Eenmaal in de club ... Maak een praatje. Meestal ga ik vanzelf aan de slag. Zeg anders gewoon wat je wilt. Of bied brutaal je pik aan. Maakt niet uit waar ik op dat moment ben of mee bezig ben. Mijn zuigreflex is zo sterk dat ik automatisch mijn mondje over je eikel schuif. Hij hoeft niet stijf te zijn. Daar zorg ik wel voor. De rest gaat vanzelf. Laat je gaan!

  Eng? Wees gerust. Veel mannen vinden dat. Geloof me, ik ben dol op pijpen. Ik ben daar niet voor niks, hihi! Ik help je graag over je schroom. Chat anders eens met mij. Op KIK=WiskeAlswas.

 • #7

  Ronny (dinsdag, 17 september 2019 10:27)

  Dag Wiske,

  Je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt.
  Ben je a.s. donderdag ook bij eroxx?
  Liefs

 • #8

  Wiske Alswas (dinsdag, 17 september 2019 13:27)

  Hoi Ronny. Nieuwsgierigheid is een mooi ding. Maar ik denk dat je beter eerst mijn blog wat verder leest. Dan zul je merken dat ik al lang niet meer in Eroxx ben wezen seksen. En het staat voorlopig ook niet op mijn agenda. Die agenda kun je zelf bekijken op mijn site, bij Tref in het menu. Kus Wiske.